Η κλεψύδρα άδειασε για τον Παναθηναϊκό που μολονότι κυνηγούσε 5-6 μεταγραφές –σύμφωνα με όσα δήλωνε προ μηνός ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης –εντέλει κατόρθωσε να πραγματοποιήσει μόλις δύο: τον Δημήτρη Κουρμπέλη που αποκτήθηκε αρχές Ιανουαρίου και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που επέστρεψε ως δανεικός μόλις προχθές. Επί της ουσίας, οι Πράσινοι αντί να ενισχυθούν αποδυναμώθηκαν έχοντας αποδεσμεύσει τους Λεντέσμα, Ιβανόφ, Σάμπα και Ιμπάρμπο, ο οποίος έλυσε και τυπικά χθες το συμβόλαιό του (η ΠΑΕ εξοικονόμησε τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ με την απομάκρυνση του Κολομβιανού). Παράλληλα, αποχώρησε με δανεισμό στη Γρανάδα και ο Γουακάσο, ο οποίος επεδίωξε να φύγει πάση θυσία από το Τριφύλλι. Πλέον οι διοικούντες τον ΠΑΟ θα προσπαθήσουν να σώσουν ό,τι μπορούν ώς τις 10 Φεβρουαρίου, οπότε εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών (στο στόχαστρο βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Ισπανός Βίκτορ Βάσκεθ και ο Ιρανός Σαΐντ Εζατολάχι).

Σαν να μην έφταναν αυτά, κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ και ο Πλατανιάς (μετά τους Εσιέν και Ταυλαρίδη) για οφειλή που εκκρεμεί από την αγοραπωλησία του Κουλιμπαλί το περασμένο καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, σήμερα (15.00) ο Παναθηναϊκός σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Πράσινοι, έχοντας ως ασφάλεια το 3-0 του πρώτου αγώνα, αντιμετωπίζουν τον Κισσαμικό στα Χανιά με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα προκειμένου να ξεκουραστούν βασικοί όπως είναι οι Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Τελάντερ, Οδ. Βλαχοδήμος, Λέτο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Κλωναρίδης και οι νέοι Ευαγγέλου, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας και Μπουζούκης.