Ο Πανιώνιος συνεχίζει την ξέφρενη φετινή πορεία του περνώντας νικηφόρα (2-0) και από το Αγρίνιο και δικαιούται να υπερηφανεύεται για την παρουσία του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν η τέταρτη μακριά από τη Νέα Σμύρνη και η έβδομη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, αντιθέτως η ομάδα του Αγρινίου δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει την πρόσφατη (0-0) ισοπαλία στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Για ακόμη ένα απόγευμα ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός και με τα γκολ των Σοτζέι Μασούντ (59′) και Γιώργου Μασούρα (74′) δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, οι οποίοι ουσιαστικά μετά το 1-0 παραδόθηκαν στις ορέξεις των Κυανέρυθρων.

«Ηρθαμε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Αξίζαμε τη νίκη» υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ ο Γιάννης Ματζουράκης διατηρούσε τις ενστάσεις του για τα γκολ του Πανιωνίου: «Πρέπει να τα ξαναδούμε. Ο παίκτης του Πανιωνίου είναι σε θέση οφσάιντ αλλά είπαν ότι δέχθηκε την μπάλα από αντίπαλο». Αυτό ακριβώς έγινε και στις δύο περιπτώσεις. Η μπάλα έφθασε στους σκόρερ από παίκτη του Παναιτωλικού και όχι του Πανιωνίου, συνεπώς αμφότερα τα γκολ ορθώς μέτρησαν.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Μουνιός (78′ Κουτρομάνος), Φάρλεϊ Ρόσα (70′ Λουίς Ρότσα), Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόφσκι, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης (87′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μύγας, Χαντάκιας.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας (89′ Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83′ Σαββίδης), Σιώπης, Μπεν (71′ Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Μασούντ..