Τέταρτο νικηφόρο ματς, με τελευταίο θύμα (0-5) την Κέρκυρα, 17 γκολ ενεργητικό, μηδέν παθητικό και… δέκα ημέρες ξεκούρασης! Στην τελευταία στροφή του έτους, οι αριθμοί του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, που πέρασε από αρκετά κύματα ώσπου να χαμογελάσει και ασφαλώς έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει, είναι εντυπωσιακοί.

Η αρχή έγινε με την Σλόβαν Λίμπερετς (2-0), ακολούθησε ο Πλατανιάς (3-0), το σερί συνεχίστηκε με την ισοπέδωση (0-7) του Πανελευσινιακού, για να έλθει η εκκωφαντική εμφάνιση στην Κέρκυρα, η οποία υποχρεώθηκε στη βαρύτερη ήττα στην ιστορία της στη Σούπερ Λίγκα. Ο χορός των γκολ στην Κέρκυρα άνοιξε με το απίθανο αυτογκόλ του Κυριάκου Ανδρεόπουλου στο πρώτο λεπτό για να ακολουθήσουν οι Μπίσεσβαρ (23′), Κάμπος (ριμπάουντ μετά το άστοχο πέναλτι του Κλάους στο 33′ και 58′) και Μάτος (61′). Το στοιχείο, βέβαια, που καταγράφεται ως οξύμωρο, είναι ότι ούτε τώρα κατάφερε να σκοράρει ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι) και έχει να δει δίχτυα στη Σούπερ Λίγκα από τα περυσινά πλέι οφ με τον Πανιώνιο. «Κινούμαστε και έχουμε σχεδιάσει το πού θα ενισχυθούμε. Καλό θα είναι στις 3 Ιανουαρίου να έχουμε τους παίκτες που θέλουμε. Δεν ζητάω πολλούς παίκτες. Θέλουμε δύο, τρεις μάξιμουμ. Παίκτες με ποιότητα που θα προσφέρουν άμεσα», προανήγγειλε ο Βλάνταν Ιβιτς, που δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω το ζήτημα του Γιώργου Τζαβέλλα.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (65′ Γεωργακόπουλος), Σπινούλας, Κοντός, Ανδρεόπουλος (77′ Αντιλέχου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (77′ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα (46′ Μαλεζάς), Λέοβατς (62′ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες (73′ Περέιρα), Αθανασιάδης.