Η αίτηση διαζυγίου είναι ένα φύλλο χαρτί. Οπως το περιέγραψε όμως και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον πολυσυζητημένο χωρισμό με την Αρμάνι Μιλάνο, μια έντονη σχέση κρύβει αγάπη, μίσος, ευχές, κριτική, χαρές και δάκρυα. Για τον 24χρονο σταρ, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο (με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ) ώς το 2018, το γυαλί είχε ραγίσει το περασμένο καλοκαίρι, όταν με απόφαση του προέδρου Λίβιο Πρόλι τού αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Προχθές δεν άντεξε και έσπασε.

Οι σοβαρές ομάδες αποφεύγουν παικταράδες με κακή νοοτροπία

Ο ψίθυρος που συνέλαβαν τα ραντάρ της στήλης έχει να κάνει με ένα γερό ξενύχτι εν μέσω αγωνιστικού προγράμματος λουσμένο με υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ. Αν ισχύει η συγκεκριμένη φήμη, ήρθε απλά να προστεθεί στην ταμπέλα της κακής νοοτροπίας που τον ακολουθεί στην καριέρα του, καθιστώντας τις ευρωπαϊκές ομάδες ιδιαιτέρως επιφυλακτικές. Οι καλοθελητές, ενίοτε αφερέγγυοι bloggers και wannabe ατζέντηδες, πρόλαβαν να τον «στείλουν» δανεικό στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα θεωρηθεί τεράστια έκπληξη εάν δικαιωθούν, ενώ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς διέψευσε τη φημολογούμενη εμπλοκή της Φενέρ. Βλέπετε, η έννοια «αποδυτήρια» είναι ιερή για τις πρωτοκλασάτες ομάδες.

Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως λέμε αρχαίος έλληνας θεός!

Εχετε δει τι συμβαίνει το τελευταίο 24ωρο στο ΝΒΑ προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ο «Greek Freak» γιόρτασε χθες τα 22α γενέθλιά του και οι Μιλγουόκι Μπακς έσπευσαν να του ευχηθούν γράφοντας στην ελληνική γλώσσα το ευχετήριο post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναμενόμενο ώς εδώ. Το ίδιο το ΝΒΑ, όμως, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν μελλοντικό (και όχι πολύ μακριά) All Star παίκτη, δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Αντετοκούνμπο σαν αρχαίο έλληνα θεό! Με φτερά και χλαμύδα να αναδύεται μέσα από τους κίονες του Παρθενώνα! Μιλάμε για τέτοιου είδους αποθέωση!