Τρεις ημέρες μετά τη «λευκή ισοπαλία» (0-0) με τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε την ποιότητά του και έχοντας καθολική υπεροχή στους Ζωσιμάδες δεν δυσκολεύτηκε (2-0) απέναντι στην προτελευταία Βέροια, διατηρώντας την άκρως τιμητική δεύτερη θέση στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

«Το ότι σκοράρισε ο Βαλάντης (σ.σ.: Κοζορώνης) είναι σημαντικό για τον ίδιο. Για να πας όμως μπροστά, υπάρχουν δεκάδες παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό, χρειάζεται να υπάρχει ισορροπία μεταξύ αυτών των παραγόντων» σχολίασε μετά την επίτευξη της πέμπτης νίκης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης. Το πρώτο γκολ σημείωσε με κεφαλιά στο 39′ ο Ισπανός Πέδρο Κόντε, ακολούθησε σωρεία ευκαιριών για τους γηπεδούχους, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Κοζορώνης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Ζάιρο (87′ Γαρουφαλιάς), Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (66′ Ακόστα), Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Κόντε (81′ Μαμπουλού).

Βέροια: Λόπεθ, Καλί, Σισοκό (82′ Βίτι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Χαροντάκης (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Σισίνιο (66′ Μεληκιώτης), Σαρπόνγκ, Αρσε, Καπετάνος.