Τέσσερα χρόνια μετά το «βελούδινο διαζύγιο» με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Ιούνιο του 2012, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς (φωτογραφία) αποφάσισε να μιλήσει για τους λόγους που τον οδήγησαν σε εκείνη την ιστορική αποχώρηση μερικούς μήνες μετά το έπος της Κωνσταντινούπολης. «Οι λόγοι ήταν οικονομικοί» αποκαλύπτει ο Ντούντα εξηγώντας ότι οι Αγγελόπουλοι του πρότειναν μείωση τόσο στο αγωνιστικό μπάτζετ όσο και στις αποδοχές των προπονητών. Το βέβαιο είναι ότι η αποψινή (22.00, ΕΡΤ1) πρεμιέρα της εκπομπής «Sports Doc» θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…
Οι Αιώνιοι κάνουν λάστιχο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Οι Αιώνιοι συμφώνησαν να παίζουν στην Α1, 48 ώρες μετά την Ευρωλίγκα, αλλά όταν δεν τους βολεύει ρίχνουν το μπαλάκι στην επιτροπή πρωταθλήματος. Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου παίζουν Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ. Η Nova δεν θέλει να «κάψει» το ντέρμπι Αρης – Ολυμπιακός την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, γιατί τότε θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Στο δίλημμα λοιπόν Σάββατο ή Δευτέρα, η επιτροπή έβγαλε Δευτέρα και ας παίζει ο Αρης με την Μπάνβιτ την Τετάρτη. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Παναθηναϊκό, που έχει να παίξει διαδοχικά με Ρεάλ στη Μαδρίτη (16/11), με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (18/11) και με Αρη στο Αλεξάνδρειο. Θα έχουμε γλέντια!

Στηβ, πλέον δεν θα γελάμε με τα αστεία σου

Το πλέον δυσάρεστο για τον Στηβ Γιατζόγλου δεν είναι ότι παρευρέθη σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, αλλά ότι μιλώντας εκ των υστέρων σε ραδιοφωνικό σταθμό επιβάρυνε τη θέση του. «Ηταν κακή στιγμή του Φύσσα!». Συγγνώμη, κόουτς, αλλά η δολοφονία ενός νεαρού άνδρα δεν είναι μια «κακή στιγμή». Δεν έκοβε βόλτες στο Μπρονξ και μια αδέσποτη σφαίρα τον έστειλε στον άλλο κόσμο. Μέσα σε ένα βράδυ ο Στηβ κατέρριψε τον μύθο της χαριτωμένης γραφικότητας.