Ενας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό πέρυσι αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας, ο Εμάνουελ Μας, επιστρέφει στο προσκήνιο. Πρόκειται για τον 27χρονο αριστερό μπακ της Σαν Λορέντζο, ο οποίος ενδιαφέρει σοβαρά τους πρωταθλητές Ελλάδας και τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, το οποίο μάλιστα κάνει λόγο για «καθοριστικές ώρες για τον Μας, ο οποίος μπορεί να υπογράψει ή στη Σπόρτιγκ ή στον Ολυμπιακό».

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκε κάτι, είναι ωστόσο σίγουρο πως οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αρτούρ Μαζουακού, από τη στιγμή που ο γάλλος μπακ μετακόμισε στη Γουέστ Χαμ. Τις τρεις τελευταίες σεζόν ο Μας είχε 108 συμμετοχές με τη Σαν Λορέντζο σημειώνοντας έξι γκολ και μοιράζοντας ένδεκα τελικές πάσες, ενώ έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπουένος Αϊρες εκπνέει τον Ιούνιο του 2017.

Εν τω μεταξύ, μετά το επίσημο διαζύγιο με τον Βίκτορ Σάντσεθ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει σήμερα τον διάδοχό του, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος πιάνει δουλειά για να ετοιμάσει τους Ερυθρολεύκους για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Χθες η UEFA ανακοίνωσε την ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα με την Αροούκα στην Πορτογαλία και η σέντρα στο Estádio Municipal θα γίνει στις 22.00 ώρα Ελλάδας (20.00 τοπική).