Υπό την αφόρητη πίεση του οδυνηρού αποκλεισμού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από την άσημη Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς και της επιθετικής επίσκεψης των οργανωμένων οπαδών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, διεξάγεται σήμερα η σύσκεψη κορυφής, η οποία θα καθορίσει την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Πρώτο και κυριότερο θέμα η διαδοχή στην τεχνική ηγεσία, με βασικό εκ των υποψήφιων αντικαταστατών του Βίκτορ Σάντσεθ τον προπονητή του Πανιωνίου Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η σημερινή ημέρα θεωρείται λοιπόν εξαιρετικά σημαντική για τους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδας, η διοίκηση των οποίων θα κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις τόσο για τον προπονητή όσο και για το έμψυχο δυναμικό, ενώ λίγες ώρες πριν από τη σημερινή (14.00, OΤΕ5) κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι επίκεινται αλλαγές και στο διοικητικό σχήμα της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Δεν είναι τυχαίο ότι το μήνυμα που έστειλαν οι Πειραιώτες μετά τον αποκλεισμό από τη Μπερ Σεβά ήταν «ξεκινάμε από την αρχή» και αρκετοί το εξέλαβαν ως καμπανάκι προς πάσα κατεύθυνση και όχι μόνο για τον προπονητή, που ανέλαβε την ευθύνη για την αποκαρδιωτική εικόνα στους δύο αγώνες.

ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.Το δικό τους μήνυμα απέστειλαν και οι οργανωμένοι, οι οποίοι διέκοψαν χθες την προπόνηση και έτριξαν τα δόντια στον Βίκτορ και τους ποδοσφαιριστές κάνοντας λόγο ακόμη και για εφόδους σε νυχτερινούς προορισμούς! «Η ανοχή μας τελείωσε. Εχετε τα πάντα, αλλά εσείς μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά. Σε λίγες μέρες παίζουμε τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Στον Ολυμπιακό δεν σας λείπει τίποτε. Πήρατε αξία κι εσείς αντί να ματώνετε τη φανέλα, είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια, τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μην δούμε κανέναν από σας, γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε», ήταν κάποιες από τις οργισμένες κουβέντες που ειπώθηκαν στον Ρέντη.

Ο ΤΣΟΡΙ. Μιας και ο λόγος για μηνύματα, ο Τσόρι Ντομίνγκες δημοσιοποίησε το δικό του στο Instagram αναλαμβάνοντας την ευθύνη διά στόματος όλης της ομάδας και ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία: «Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολλή προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά της χαράς στις νίκες… Στο ποδόσφαιρο, όμως, πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία. Για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας» έγραψε ο αργεντινός σταρ, ο οποίος δεν κρύφτηκε, αλλά βγήκε μπροστά, όπως κάνουν οι πραγματικοί ηγέτες στα δύσκολα.