Ο Νικόλαος Μουστάκας, ο Ανέστης Πανταζής και ο Στέφανος Καράμπαμπας, τρεις φίλοι από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν ένα ταξιδιωτικό ζωής από τη Θεσσαλονίκη, στο Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp της Νορβηγίας, οδηγώντας τρεις Africa Twin, χορηγία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.- Επίσημος Εισαγωγέας- Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα.

Στόχος των τριών αναβατών είναι να φτάσουν στο Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp Νορβηγίας έχοντας διασχίσει σε 22 ημέρες, 11.000 χλμ. και 17 χώρες. Πιο αναλυτικά οι χώρες που θα διασχίσουν οι 3 αναβάτες είναι: Βουλγαρία, Σκόπια (ΠΓΔΜ), Σλοβακία, Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σερβία και Ελλάδα.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το roadtrip των 3 αναβατών μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.hondaroadtrips.gr καθώς επίσης και μέσα από τη σελίδα της εταιρείας στο facebook www.facebook.com/HondaMotoGreece/, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό με έπαθλο μια συλλεκτική Africa Twin έκδοση Nordkapp. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι τρεις αναβάτες της ομάδας του Honda Roadtrips δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να ξεκινήσουν το ταξίδι.

Σύντροφος των 3 αναβατών θα είναι η νέα CRF1000L Africa Twin.