Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης θερινής μεταγραφής του Παναθηναϊκού. Οι διήμερες διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του κολομβιανού επιθετικού Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκονται σε καλό σημείο και –πιθανώς εντός της ημέρας –θα υπάρξει τελική συμφωνία. Ηδη το Τριφύλλι τα έχει βρει σε όλα με την Κάλιαρι για τον ετήσιο δανεισμό ενός παίκτη που θέλει διακαώς ο προπονητής Αντρέα Στραματσόνι αλλά την τελευταία διετία παρουσιάζει φθίνουσα πορεία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal που θα στοιχίσει στην ΠΑΕ τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

Παράλληλα, οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει και με τον γκανέζο κεντρικό χαφ Μουμπάρακ Γουακάσο, από τον οποίο περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν, ενώ μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ακούγεται ότι θα είναι ο 28χρονος Βούλγαρος Ιβαν Ιβάνοφ της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Επιπλέον στο προσκήνιο εμφανίστηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του κροάτη Γκόρντον Σίλντενφελντ που αγωνίζεται στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Τάσος Λαγός. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος δεν βρισκόταν στα αρχικά πλάνα του Στραματσόνι, μένει ελεύθερος από το Τριφύλλι και θα συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική Βίρτσμπουργκερ, ομάδας δεύτερης κατηγορίας.