Με μεγάλο ωφέλιμο φορτίο, άνετη καμπίνα, σύγχρονο εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής το νέο NV400 της Nissan δείχνει να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τον επαγγελματία. Το νέο μοντέλο, που ήδη προσφέρεται και στην ελληνική αγορά ξεχωρίζει για τις εκδόσεις μεικτού βάρους 3,5 τόνων, που όμως αναφέρει και η ιαπωνική φίρμα, αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις αγοράς επαγγελματικού οχήματος. Σαφώς, το μεγάλο του ατού είναι οι αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες. Επίσης, ο οδηγός έχει στα δρομολόγια του έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες

Το νέο Nissan NV400 προσφέρεται με τρία μήκη μεταξονίου, τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος και τρία διαφορετικά ύψη οροφής. Σε ότι αφορά στις εκδόσεις Van, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από 8 έως 14,8 κ.μ.

Με κίνηση στον εμπρός άξονα

Η Nissan προσφέρει για πρώτη φορά το μεσαίο βαν της, το NV400 με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Οι εμπροσθοκίνητες εκδόσεις διασφαλίζουν χαμηλό απόβαρο και αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, με παράλληλη μείωση της απόστασης του πλαισίου/ δαπέδου του χώρου φόρτωσης από το έδαφος. Ο εμπρόσθιος άξονας εφοδιάζεται με ανεξάρτητη ανάρτηση και γόνατα ΜακΦέρσον, ενώ ο πίσω άξονας προσφέρεται με ένα φύλλο σούστας και με μονούς τροχούς.

Νέος EURO 5 κινητήρας 2,3 λτ.

Εφαλτήριο στη γκάμα των κινητήρων για το νέο Nissan NV400 είναι ο νέος 4κύλινδρος, 16βάλβιδος κινητήρας, προηγμένης τεχνολογίας κινητήρας πετρελαίου, χωρητικότητας 2,3 λίτρων. Το παραπάνω σύνολο διατίθεται σε έκδοση turbo με ισχύ 125 ίππων με ροπή 310Nm. Ο εν λόγω κινητήρας καλύπτει τις προδιαγραφές EURO 5, ενώ τα διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησής του, ανέρχονται στα 40.000 χλμ ή κάθε δύο έτη.