Tην υπεύθυνη προμήθεια και κατανάλωση ψαρικών έχει στόχο η νέα πρωτοβουλία που διοργανώνουν το WWF Ελλάς και το «Αθηνόραμα» με τίτλο «Restaurant Fishweek: Ενα γευστικό ταξίδι ενημέρωσης για τη βιώσιμη επιλογή ψαρικών». Από τις 6 έως τις 18 Ιουνίου 21 εστιατόρια της Αθήνας αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρεσβευτή και θα προσφέρουν τις δικές τους ευφάνταστες ή κλασικές συνταγές ακολουθώντας τις συμβουλές του WWF, που δεν είναι τίποτα άλλο από την τήρηση της υπεύθυνης προμήθειας ψαρικών.