Εστω κι αν ο Λιονέλ Μέσι κάθισε στον πάγκο, εξαιτίας τραυματισμού, η Αργεντινή πήρε την δική της εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Κόπα Αμέρικα του περασμένου καλοκαιριού, νικώντας (2-1) την Χιλή με τα γκολ των Ντι Μαρία και Μπανέγκα.

«Νικήσαμε με την αξία μας, η ομάδα ήταν σε θέση να αισθάνεται άνετα στο γήπεδο και να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Η νίκη μας κάνει πιο δυνατούς, δεδομένου ότι η Χιλή είναι ο κορυφαίος αντίπαλός μας στον όμιλο. Ο Μέσι; σε τέσσερις ημέρες θα είναι σε κατάσταση να παίξει», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής Χεράρδο Μαρτίνο.

«Εχουμε μία ομάδα που παίζει μαζί πολύ καιρό και ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε την ευκαιρία. Είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που μπορούμε να κερδίσουμε και θέλουμε το Κόπα Αμέρικα,» είπε ο Χαβιέρ Μασεράνο.

«Το να παίξουμε στον τελικό δεν θα είναι αρκετό. Το έχουμε ήδη κάνει. Πρέπει να νικήσουμε. Δεν σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί εάν χάσουμε. Στην ηλικία μου θέλω να κάνω τα πάντα για να πάιξω με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι ένας που συμβιβάζεται με τις ήττες . Είναι η ευκαιρία για τον Μέσι να σηκώσει το Κύπελλο».

4ος όμιλος

Αποτελέσματα

Παναμάς-Βολιβία 2-1

Αργεντινή-Χιλή 2-1

Βαθμολογία

(Σε 1 αγώνα)

Αργεντινή 3

Παναμάς 3

Χιλή 0

Βολιβία 0