«Η κυβέρνηση δεν τολμά να απελευθερώσει την οικονομία και το αποτέλεσμα είναι ένα: φόροι, φόροι, φόροι», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή και το πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Κατά την άφιξή του στην Κρήτη ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά» και πρόσθεσε: «Οι αριστεροί δεν βάζουν κόφτες, βάζουν δρεπάνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτό το διήμερο στη Βουλή να πούμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και αυτός ο δρόμος είναι, ο δρόμος της ανάπτυξης, των επενδύσεων, της επιχειρηματικότητας».

Σε ό,το αφορά τα σενάρια περί εκλογών εκτίμησε ότι «ότι όλα αυτά ήταν ένα επικοινωνιακό κόλπο να τρομοκρατηθούν και οι 153 να ψηφίσουν και να μην φοβούνται ότι θα γίνουν οι εκλογές και θα χάσουν την έδρα τους».

Εκλογές δεν θα γίνουν, το θέμα είναι αν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας. «Φοβάμαι ότι και με αυτά τα καινούργια μέτρα που έρχονται η ανάκαμψη ή η ανάσταση όπως έλεγε και ο κ. Τσίπρας της οικονομίας αναβάλλεται επ΄ αόριστον», κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.