Η Super League δεν πρόκειται να παραμείνει αδρανής αν ενεργοποιηθούν οι ρήτρες της Nova, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Μποροβήλος, μετά το πέρας του διοικητικού συμβουλίου.

«Αν προκύψει θέμα με τις ρήτρες της Nova, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Η Λίγκα δεν φταίει σε κάτι. Εμείς δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργηθεί αυτή η αναστάτωση με τα πλέι οφ και γι’ αυτό είχαμε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ» δήλωσε, ενώ, όταν ρωτήθηκε για το αν ο συνεταιρισμός κινηθεί κατά της ΕΠΟ, απάντησε πως «θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε πάντως αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, χαρακτήρισε ως καλύτερη δυνατή λύση την απόφαση της Super League να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ στις 31 Μαΐου ή την 1η Ιουνίου.

«Η λύση αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή, αν αναλογιστεί κανείς όλα τα προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα ολοκληρωθεί, τελικά, το πρωτάθλημα χωρίς άλλα απρόοπτα και νομίζω πως η ημερομηνία της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ (31/5 ή 1/6) ήταν ό,τι καλύτερο με τα δεδομένα που υπάρχουν» είπε.

Ως προς την άρνηση του «Δικέφαλου» να παίξει νωρίτερα εναντίον του Πανιωνίου, εξήγησε ότι «δεν μπορούσαμε να δεχτούμε να παίξουμε το τρίτο παιχνίδι μας στα πλέι οφ, όταν όλοι οι άλλοι αντίπαλοί μας θα έχουν το πολύ δύο. Περιμένουμε τις εξελίξεις, ελπίζουμε να υπάρξει συμφωνία με τις ξένες ομοσπονδίες και να κυλήσουν όλα ομαλά. Με την ΕΠΟ τα έχουμε βρει, έχει ανάψει το «πράσινο φως» και οι διεθνείς δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσουν μέχρι και την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος».