Συνελήφθη έπειτα από ανώνυμη καταγγελία 23χρονη μητέρα τριών παιδιών, καθώς το μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγόρι τριών ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς δεμένο σε καρέκλα μέσα σε αποθήκη.

Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη. Η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.

Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί μέσα σε αποθήκη.

Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στην αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- η νεαρή γυναίκα χρησιμοποιούσε για κατοικία. Εκεί βρήκαν το τρίχρονο αγόρι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.

Στη συνέχεια, η 23χρονη εντοπίστηκε στο Ναύπλιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών. Η ίδια συνελήφθη, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Ο πατέρας των παιδιών δεν εντοπίστηκε, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό.