Ενας πρώην Ερυθρόλευκος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι έχουν προσεγγίσει τον 33χρονο βελγοϊσπανό γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ Ούρκο Πάρντο του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Την αποκάλυψη έκανε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας Χατζηλιασής, ο οποίος μίλησε για «πολύ καλή πρόταση του Παναθηναϊκού στον Πάρντο». Ο ίδιος ο παίκτης δεν διέψευσε το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πω κάτι επ’ αυτού καθώς ακόμη έχω υποχρεώσεις με την ομάδα μου στην Κύπρο». Ο Πάρντο αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ από το 2011 και έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ηρακλή και του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, ο Αντρέα Στραματσόνι κατά τη διάρκεια της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης με την Καλλιθέα (3-2) στη Λεωφόρο τεστάρισε την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ενόψει των πλέι οφ. Οι Πράσινοι ήταν διπρόσωποι καθώς επιθετικά είχαν καλές στιγμές αλλά αμυντικά έδειξαν αδυναμίες. Για το Τριφύλλι σκόραραν οι Λέτο (26′), Λουντ (32′) και Καλτσάς (89′), ενώ για την Καλλιθέα είχε ισοφαρίσει ο Μασένα (48′, 56′).

Παναθηναϊκός: Στιλ (62′ Κοτσόλης), Μέστο (64′ Μαρινάκης), Μολέδο (64′ Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής (64′ Σάντσεθ), Νάνο (64′ Χουχούμης), Ζέκα (81′ Καλτσάς), Αμπέντ (70′ Εσιέν), Λουντ (70′ Εβαντζελίστα), Βιγιαφάνιες (70′ Βλαχοδήμος Π.), Λέτο (62′ Μπουμάλ), Μπεργκ (78′ Κλωναρίδης).