Τα κορίτσια της Βουλιαγμένης ηττήθηκαν στον τελικό του Λεν Τρόφι στο πόλο στην Καταλωνία από τη Μάταρο, αλλά και από τα λάθη της διαιτησίας. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 6-5 από την τοπική ομάδα, παίζοντας στην τελευταία περίοδο χωρίς την αρχηγό Αντιγόνη Ρουμπέση, αλλά και τις Κότσια, Διαμαντοπούλου (τρεις ποινές). Η Βουλιαγμένη είχε 15 ποινές και η Μάταρο εννέα. Τα γκολ: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη, Ξενάκη, Κοντογιάννη.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών, ο Ολυμπιακός νίκησε στη Ριέκα την Πριμόριε 10-4 και μπορεί πλέον να σκέφτεται τη συμμετοχή του στο φάιναλ 6 της διοργάνωσης (Βουδαπέστη 2-4/6). Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, οι Ερυθρόλευκοι είναι κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, που σημαίνει απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του φάιναλ 6. Τα γκολ: Φουντούλης 3, Κολόμβος, Βλαχόπουλος από 2, Μυλωνάκης, Δελακάς, Μουρίκης.

n Αναψαν τα αίματα στο παιχνίδι Υδραϊκού – Εθνικού (7-12) για τα πλέι οφ της Α1, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνα αποβλήθηκαν οι Κοκκινάκης (Υδραϊκού), Αργυρόπουλος (Εθνικού) για μπουνιές στην πισίνα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κομφούζιο. Στο φύλλο αγώνα γίνεται αναφορά και στη συμπεριφορά του προέδρου του Εθνικού, Αγγελόπουλου.

Γιώργος Χούπης