H πληρέστατη γκάμα της Peugeot και το νέο δίκτυο με τα υψηλά στάνταρ στην εξυπηρέτηση πελατών είναι οι βασικές αιτίες της ανοδικής πορείας που διαγράφει τους τελευταίους μήνες η γαλλική φίρμα και στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, που αντιπροσωπεύεται από τον όμιλο Συγγελίδη, το πρώτο τρίμηνο του 2015 έκλεισε για την Peugeot στο 7.6% .

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η πορεία της Peugeot και στα επαγγελματικά οχήματα, όπου έπιασε το 8,3% ως μερίδιο αγοράς στην απαιτητική αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Σήμερα, η ανοδική πορεία της μάρκας οφείλεται στις συνεχόμενες επενδύσεις στα δίκτυα επίσημων διανομέων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στα ποιοτικά στάνταρ, γεγονότα που ανέδειξαν την Peugeot στην Ελλάδα ως Νο.1 Εισαγωγέα παγκοσμίως σε πρόσφατη βράβευση της εταιρείας στην Γαλλία από το Group PSA.

Οι νέοι αγοραστές δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο ανανεωμένο Peugeot 208 το οικογενειακό Peugeot 308, το σούπερμινι Peugeot 108 και τα crossovers 2008 και 3008.

Στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο 208 PRO.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας η Peugeot διαθέτει μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς. Τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας είναι πλήρως ανανεωμένα και εφοδιάζονται με μία σειρά σύγχρονων, προηγμένων τεχνολογικά, αλλά και ιδιαίτερα οικονομικών κινητήρων βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi υψηλών επιδόσεων με χαμηλές εκπομπές CO2.

Παράλληλα, μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος «Peugeot 4X4» ο κάθε αγοραστής οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, μπορεί να απολαμβάνει τα τετραπλά οφέλη που μόνο η Peugeot προσφέρει:

• 4 χρόνια Άτοκη Χρηματοδότηση

• 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση

• 4 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια και

• 4 χρόνια Δωρεάν service