Μετά τον καυγά μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έκανε πρόταση για αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ εδώ και τώρα, δημιουργία εξαμελούς επιτροπής που θα συνομιλήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ενώ πέταξε και την… βόμβα περί εμπλοκής του στοιχήματος αναφορικά με τα αποτελέσματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομιλία του Μελισανίδη:

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει κάθε εβδομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι «μικροί» και οι «μεγάλοι» ξέρουμε. Και οι «μικροί» μην κάνετε πως δεν γνωρίζετε τι γίνεται. Μην φοβάστε και μην καλύπτετε κανένας. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας βοηθήσει. Ο Σαββίδης έχει δίκιο σε όσα λέει. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Να δημιουργήσουμε μία επιτροπή από 4 εκπροσώπους των «μεγάλων» και άλλου 2 από «μικρούς». Να πάμε στον Κοντονή να ζητήσουμε να αλλάξει η ΕΠΟ και να φτιάξει η διιατησία. Είναι καθήκον μας. Να γίνει μια κοινώς αποδεκτή η κατάσταση στη διαιτησία και στην ΕΠΟ. Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ τώρα και να συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδας.

Και μια ακόμα πρόταση: Ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν να δίνει το 40% των εσόδων στις μικρές ομάδες προς ενίσχυσή τους.

Επίσης, πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχει πρόβλημα στοιχήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίζουν όλοι στοιχήματα και το ξέρουμε».

Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα».

Μελισσανίδης: Όταν έρθει η ώρα θα τα πω».

Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχτείς ότι είσαι ο ιδιοκτήτης στην ΑΕΚ. Να δείξεις ότι είσαι άντρας».

Μελισσανίδης: «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντας σύμβουλο».