Στην ελληνική αγορά προσφέρεται το νέο Nissan NP300 Navara. Το νέο μοντέλο, που έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του χθες παρουσία δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, φέρνει τη Nissan σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια κατηγορία που αποτελείται από λίγους αλλά δυνατούς παίκτες.

Το ολοκαίνουργιο Nissan NP300 Navara έχει πιο σύγχρονο σχεδιασμό, περισσότερες τεχνολογίες και ισχυρά μοτέρ. Όπως τον κινητήρα 2.3 λίτρων dCi πετρελαίου που είναι έως και 24% πιο αποτελεσματικός και προσφέρεται σε δύο επιλογές ισχύος, 160 και 190 ίππων.

Άξια αναφοράς τα νέα τεχνολογικά καλούδια για την ασφάλεια, όπως τα συστήματα Περιμετρικής Θέασης (Around View Monitor) και Αποφυγής Μετωπικής Σύγκρουσης (Forward Emergency Barking). Το πακέτο του εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης συμπληρώνουν τα Cruise Control, Hill Descent Control (HDC) και Hill Start Assist (HSA), καθώς και το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (Keyless entry), η πίσω κάμερα οπισθοπορίας αλλά και οι αισθητήρες παρκαρίσματος.

Η ενεργητική ασφάλεια αλλά και η οδήγηση εκτός δρόμου θωρακίζεται από το σύστημα τετρακίνησης που διαθέτει,ιδανικό για τα δύσβατα εδάφη.

Προσφέρεται με εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων. Κοστίζει από 27.980 ευρώ για το King Cab 4WD και από 29.110 ευρώ το Double Cab 4WD (από 26.980 ευρώ και 28.110 ευρώ με προσφορά).