Η Ρεάλ Μαδρίτης, νίκησε 2-0 στο Ολίμπικο τη Ρόμα και μπορεί από τώρα να σκέπτεται τον αντίπαλο της για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα πρόκρισης και για την Βόλφσμπουργκ, η οποία έφυγε με νίκη από τη Γάνδη (3-2).

Στο Ολίμπικο της Ρώμης λοιπόν, η Ρεάλ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ η ιταλική ομάδα προσπαθούσε να αναζητήσει ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Στο 58′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Στο 72′ η Ρόμα είχε μία καλή φάση, αλλά το σουτ του Βενκέρ πέρασε λίγο άουτ. Το ίδιο συνέβη ένα λεπτό αργότερα σε κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στο 78′ ο Τζέκο σούταρε άουτ από πλάγια θέση. Στο 80′ η Ρόμα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Φλορέντζι από τον Καρβαχάλ. Το τελικό 2-0 σημείωσε στο 86′ ο Χεσέ.

Στη Γάνδη, η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε 3-0, αλλά η βελγική ομάδα δεν το έβαλε κάτω! Στο 44′ ο Ντράξλερ άνοιξε το σκορ ύστερα από συνεργασία με τον Βιερίνια. Ο ίδιος παίκτης από λάθος της βελγικής άμυνας πέτυχε το 2-0 στο 54′ και στο 60′ ο Κρούζε σκόραρε για το 3-0. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι ένα λεπτό αργότερα. Το ίδιο συνέβη και στην επόμενη φάση, αλλά για τη Γάνδη (Κουμς). Η βελγική ομάδα άρχισε από το σημείο αυτό την αντεπίθεση της, μείωσε με τον Κουμς στο 80′ (3-1) και στο 89′ ήταν η σειρά του Κουλιμπαλί να σκοράρει για το 3-2.