Στην 7η θέση της βαθμολογίας της Super League ανέβηκε ο Ηρακλής, μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Αποστολος Βέλλιος με πέναλτι στο 33΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο».

Ο νεαρός στράικερ ήταν και πάλι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο «Γηραιός» στη φετινή αγωνιστική σεζόν. Μόνιμη πηγη κινδύνων για τον ΠΑΣ Γιαννινα, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο κράτησε το «μηδέν» χάρη σε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Περιστερίδη (σουτ Τσιλιανίδη στο 5΄, κεφαλιά Βέλλιου στο 24΄).

Ομως λίγο έκανε λάθος υπολογισμό στην προσπάθειά του να προλάβει τον Μπουλούτ, ο Τούρκος «τσίμπησε» τη μπάλα τόσο όσο χρειαζόταν για να συγκρουστεί με τον τερματοφύλακα και να κερδίσει το πέναλτι. Ετσι, στο 33΄ ο Βέλιος από τη «βούλα» έγραψε το 1-0.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος «διάβασε» πολύ καλά το παιχνίδι. Αφησε στον ΠΑΣ την πρωτοβουλία, ο Ηρακλής κλείστηκε καλά στην άμυνα και άφησε το χρόνο να κυλάει υπέρ του. Ο Βέλλιος αναστάτωσε και πάλι την αντίπαλη άμυνα με σουτ στο 47΄ και το 55΄ που έφυγαν λίγο άουτ.

Το δυνατό σουτ του Μιχαήλ στο 74΄ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Περνίς ήταν η μοναδική στιγμή στην οποία οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Νικολιά στο 86΄.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Κίτρινες: Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπουλούτ – Περιστερίδης, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Κοζορώνης, Καρανίκας

Κόκκινη: Νικολιάς (86΄-δεύτερη κίτρινη)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (20΄ λ.τρ. Μπουλούτ), Λεοζίνιο (63΄ Πορτουλίδης), Τσιλιανίδης (83΄ Μπαρτολίνι), Βέλλιος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλς, Ναδάλες, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Λίλα (65΄ Γιάκος), Φερφελής (46΄ Μανιάς), Ίλιτς (46΄ Νικολιάς)