Επαφές για την αξιολόγηση των επενδύσεών τους σε τράπεζες και άλλους τομείς της οικονομίας θα έχουν σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα ο ιδρυτής και επικεφαλής της Fairfax, Πρεμ Γουάτσα, ο Τζ. Πόλσον του ομώνυμου fund και ο νούμερο δύο της WL. Ross and Co Στ. Τζόνσον.

Οι τρεις μεγαλοεπενδυτές θα έχουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Ραντεβού έχει ζητηθεί και από τον νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα, οι κ.κ. Γουάτσα και Τζόνσον θα έχουν συναντήσεις με τη διοίκηση της Eurobank, στην οποία Fairfax και WL Ross συμμετέχουν στην ομάδα βασικών επενδυτών, ενώ ο επικεφαλής της Fairfax θα δει και τις διοικήσεις άλλων εταιρειών στις οποίες έχει επενδύσει (Grivalia) ή έχει δρομολογήσει την εξαγορά τους (Eurolife).

Οι δύο επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλους έλληνες επιχειρηματίες στη διάρκεια δείπνου που θα παρατεθεί προς τιμήν τους το βράδυ της Παρασκευής.

Αντίστοιχα ο Τζ. Πόλσον θα συναντηθεί, σήμερα, με τις διοικήσεις των Alpha, Πειραιώς και ΕΥΔΑΠ στις οποίες διατηρεί σημαντικές μετοχικές θέσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από