Μπλόκο στην είσοδο του Κουτσοποδίου Αργολίδας, στο σταθμό του τρένου, αποφάσισαν να στήσουν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, οι αγρότες της Αργολίδας.

Οι αγρότες έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν μηχανοκίνητη πορεία από τα χωριά του αργολικού κάμπου στις πόλεις και στη συνέχεια θα στήσουν μπλόκο στην είσοδο του Κουτσοποδίου.

Στη Λακωνία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής συγκέντρωση αγροτών από αγροτικούς συλλόγους της νότιας Λακωνίας, στο πνευματικό κέντρο της Σκάλας, όπου έγινε ενημέρωση τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για το φορολογικό και για τα τεκταινόμενα στον χώρο των κινητοποιήσεων πανελλαδικά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, μεταξύ άλλων, οι αγρότες υποστηρίζουν: «Είναι πλέον φανερό ότι η χώρα μας είναι σε κατοχή και δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Είναι απλά τα πράγματα. Αν δεν αγωνιστούμε θα εξαφανιστούμε. Αν όμως αγωνιστούμε έχουμε ελπίδες να καταφέρουμε να μείνουμε στη γη μας και να συνεισφέρουμε πραγματικά στην οικονομία της χώρας μας. Τουλάχιστον, ας πέσουμε μαχόμενοι και όχι «καναπεδόμενοι»».