Φαίνεται πως ο Αξλ Ρόουζ και ο Σλας έβαλαν τις διαφορές τους στην άκρη για χάρη της μουσικής. Άντε και των χρημάτων! Σύμφωνα με πληροφορίες οι Guns N’ Roses ετοιμάζουν δυναμική επιστροφή, η οποία άρχισε να προετοιμάζεται μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος στο διαδίκτυο.

Η ηλεκτρονική σελίδα της μπάντας ανανεώθηκε και η αρχική της σελίδα γέμισε με το παραδοσιακό τους logo, τα δύο όπλα τυλιγμένα με τριαντάφυλλο στο κέντρο ενός κίτρινου πλαισίου.

Επίσης, η σελίδα τους στο facebook απέκτησε τώρα καινούργια φωτογραφία προφίλ και εξωφύλλου, με την εικόνα χιλιάδων θαυμαστών. Ένδειξη όπως επισημαίνουν μουσικοί κύκλοι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ότι έχουν στα σκαριά μια νέα παγκόσμια περιοδεία και όχι έναν δίσκο.

Σύμφωνα με πηγές των στούντιο της Universal, οι δύο κεφαλές του συγκροτήματος ήρθαν πιο κοντά και μιλούν ξανά, με αποτέλεσμα να δουλεύουν την επανένωση των Guns N’ Roses.

Από το φθινόπωρο και μετά οι φήμες για μια νέα παγκόσμια περιοδεία, φουντώνουν και η κίνηση της αλλαγής των logo ίσως είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

«Οι ζωντανές συναυλίες είναι εκεί όπου μπορούν να δείξουν στον κόσμο τι είχαν και επίσης να βγάλουν τα μεγαλύτερα κέρδη», δήλωσε άνθρωπος κοντά στο συγκρότημα στα αμερικανικά μέσα. «Οι παραγωγοί εργάζονται σκληρά προκειμένου να διερευνήσουν όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά τους» τονίζει η ίδια πηγή.

Αν όντως ισχύουν όλα αυτά, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οι Guns N’ Roses επιβεβαιώσουν την επανένωσή τους, δίνοντας και περισσότερες λεπτομέρειες της περιοδείας τους στους θαυμαστές τους. «Όλοι περιμένουν μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων τους αλλά τα παιδιά είναι πολύ ταπεινά και δεν είναι σίγουροι τι να περιμένουν» αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που οι Gun N’ Roses βγουν και πάλι στο δρόμο για χάρη της παγκόσμιας περιοδείας τους, τότε τα εισιτήρια θα διακινηθούν μέσα από την επίσημη ηλεκτρονική τους σελίδα. Και όποιος πρόλαβε, τους Guns N’ Roses είδε!