Με κεκτημένη ταχύτητα που απέκτησαν από τις εντυπωσιακές τους νίκες το Σαββατοκύριακο θα συγκρουστούν η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ.

Οι πρωτοπόροι στη βαθμολογία Πολίτες συνέτριψαν με 5-1 την Μπόρνμουθ με χατ τρικ του Στέρλινγκ και δύο γκολ του Μπονί, ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν με 3-0 εκτός έδρας της Εβερτον που θρηνούσε τον θάνατο του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία της, του Χάουαρντ Κένταλ (είχε εργαστεί για κάποια φεγγάρια σε Ξάνθη και Εθνικό).

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ πιστεύει πως μια νίκη επί της Σίτι θα αποδείξει πως η Γιουνάιτεντ είναι μεταξύ των διεκδικητριών του φετινού τίτλου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αυτοσυστήθηκε στους φιλάθλους της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η ομάδα του Λίβερπουλ δεν κατάφερε να νικήσει την Τότεναμ (0-0).

Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Ολλανδός Ζεορζίνιο Βεϊνάλντουμ στη νίκη της Νιούκαστλ επί της Νόριτς με 6-2. Μόνο ο Αλαν Σίρερ έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο με τις Καρακάξες το 1999.

Στα άλλα ματς: Γουεστ Μπρομ – Σάντερλαντ 1-0, Σαουθάμπτον – Λέστερ 2-2, Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 1-3, Τσέλσι – Αστον Βίλα 2-0, Γουότφορντ – Αρσεναλ 0-3.

Η βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 21, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 19.