Στο άδειο ΣΕΦ οι φωνές των πρωταγωνιστών του αγώνα ακούγονταν σε κάθε άκρη του γηπέδου. Οι οδηγίες των προπονητών, η επικοινωνία των παικτών αλλά και οι διαμαρτυρίες. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα οι φωνές κατά των διαιτητών ουσιαστικά προκάλεσαν έναν πρωτοφανή διάλογο μεταξύ του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και του Αντώνη Φώτση.

«Θα σε πάρει τηλέφωνο πάλι;» ακούστηκε μια φωνή από τις court seats στο κέντρο του γηπέδου, στο δεύτερο ημίχρονο ύστερα από απόφαση των διαιτητών. Ηταν το σημείο όπου κάθονταν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και η φωνή πρέπει να ήταν του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος προφανώς απευθυνόταν στον Σπύρο Γκόντα, που ήταν εκ των διαιτητών ενός από τους τελικούς στο ΣΕΦ πέρυσι.

«Τώρα ησυχία ε; Τώρα δεν φωνάζουμε!» είπε μεγαλόφωνα ο πάντοτε ήρεμος Αντώνης Φώτσης όταν κάθησε στον πάγκο ύστερα από πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε και το οποίο αμφισβήτησε έντονα. Νωρίτερα, την ώρα του αγώνα, είχε απαντήσει στα περί τηλεφώνου. Φωνάζοντας προς άγνωστη κατεύθυνση: «Ναι, θα κάνει αναπάντητη» είπε στα «ΝΕΑ» άνθρωπος που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, επιβεβαιώνοντας τις φωνές.

Αν όντως ήταν ένας άτυπος διάλογος και σε ποιον αναφέρονταν οι δύο «συνομιλητές» είναι κάτι που μόνο οι ίδιοι μπορεί να γνωρίζουν και να επιβεβαιώσουν. Υποθέσεις μπορεί να κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι, ελεύθερα.