Παρελθόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς. Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα με την Έβερτον, όπου για ακόμα μια φορά οι «κόκκινοι» έμειναν μακριά από τη νίκη, η διοίκηση ανακοίνωσε το διαζύγιο.

Ο βορειοιρλανδός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα το 2012, ενώ τη δεύτερη του σεζόν στο «τιμόνι» της ομάδας, έφτασε μια ανάσα από το πρώτο πρωτάθλημα της μετά το 1990. Τελικά η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Από κει και πέρα η Λίβερπουλ γινόταν ολοένα και χειρότερη, με τον 42χρονο Ρότζερς να χάνει τη στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Τελευταία ευκαιρία που του δόθηκε ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όπου ξόδεψε αρκετά χρήματα για να φέρει στην ομάδα παίκτες όπως τον Μπεντέκε και τον Φιρμίνιο, χωρίς όμως να αλλάξει απολύτως τίποτα.

Έτσι μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων οι διοίκηση απέλυσε τον Ρότζερς, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως η απόφαση είχε ληφθεί πριν το ντέρμπι με την Έβερτον, ακόμα και αν η Λίβερπουλ έπαιρνε τη νίκη.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη, πολλά ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ κάνουν λόγο ακόμα και για συμφωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο.