Tο πρωί της Δευτέρας, ο σταθμός του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος μεταμορφώθηκε σε μία γιορτή πλεξίματος και κεντήματος. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το 2ο Plexis Fashion Party, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά νήματα, να μάθουν για την τεχνική των knitting looms (πλεκτομηχανές χειρός), αλλά και να γνωρίσουν νέες τεχνικές δημιουργίας, όπως το πλέξιμο με τον καρπό ή τα δάκτυλα. Τα μαθήματα είναι δωρεάν τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.

Το πλέξιμο και το κέντημα γίνονται παιχνίδι, με τα νήματα και τα αξεσουάρ (gadgets) της Delfino Yarns, που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την πρώτη σας δημιουργία. Τα μοντέλα ντύθηκαν στα χρώματα της νέας σεζόν και παρουσίασαν πλεκτές δημιουργίες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015-2016. Χρώματα, νήματα, ευφάνταστοι τρόποι δημιουργίας, αξεσουάρ, πλεκτά, κεντήματα και καταπληκτικές ιδέες για παιδικά πλεκτά συναντιούνται ξανά στο 2ο Ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party!

Στη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν όλα τα προηγούμενα συλλεκτικά τεύχη του περιοδικού Plexis, που κυκλοφορεί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Info:

2ο Ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party

Έως Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, Σταθμός μετρό Συντάγματος, από 9.00 έως 21.00.