Ενα γκολ – ποίημα, συνδυασμός του δημιουργού του (Τσάβες) και του εκτελεστή (Τσουκαλά) έφερε τη μεγάλη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου (1-0), ο οποίος έμεινε με τα δύο δοκάρια και τις χαμένες ευκαιρίες.

Ο Αργεντινός άδειασε από αριστερά τον αντίπαλό του με περίτεχνη ενέργεια και βρήκε τον Σταύρο Τσουκαλά, ο οποίος με εξαιρετική προσποίηση και τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ στο 29′.

Ηταν η απόλυτη επιβεβαίωση του νόμου του ποδοσφαίρου, αφού μόλις ένα λεπτό πριν ο Φυτανίδης για τον Ατρόμητο με κεφαλιά από τα πλάγια είχε στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

Ο τελευταίος ήταν και πάλι ο δυνατός κρίκος των γηπεδούχων, αφού πραγματοποίησε και πάλι εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Με κορυφαία ίσως αυτή του 4ου λεπτού στον κεραυνό του Ούμπιντες, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας η οποία βρήκε και στο δεξί δοκάρι πριν απομακρυνθεί από την εστία.

Σπουδαία επέμβαση και αυτή στο 50′ (και μάλιστα διπλή) στα σουτ των Ναπολεόνι και Μπρίτο.

«Δεν υπάρχει μυστικό για την καλή μας πορεία, απλά σκληρή δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου και θυμίζω ότι ισχύει αυτό που τους έχω πει, ότι εμπιστεύομαι και τους 24» τόνισε ο τεχνικός των νικητών Γιάννης Πετράκης, που ζήτησε τον κόσμο ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα η οποία και αυτή έχασε σημαντικές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (74′ Φερφελής), Σκόνδρας, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ιλιτς (52′ Λίλα), Κοζορώνης, Ναδάλες, Τσάβες (90’+ Γιάκος), Μπέριος.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο (46′ Ναπολεόνι), Λε Ταλέκ, Γοδόι, Στόιτσεφ (46′ Μπρίτο), Κιβρακίδης, Μπιτόλο (67′ Κοντοές), Λαzαρίδης.