Ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα η προεκλογική περίοδος με τα κομματικά επιτελεία να βάζουν τις τελευταίες πινελιές με ομιλίες των αρχηγών αλλά και συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε μιλώντας χθες το βράδυ στο Ηράκλειο το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών υπογραμμίζοντας ότι η κάλπη της Κυριακής έχει δημοψηφισματικό χαρακτήρα.

Απόψε στο Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση με ομιλία του πρώην πρωθυπουργού.

Από τη μεριά του, ο Β. Μεϊμαράκης μίλησε χθες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην πλατεία Ομονοίας, καλώντας τους πολίτες να βάλουν τέλος την Κυριακή στο «επικίνδυνο πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε για ανάγκη να δώσει ο κόσμος τη δύναμη στο Ποτάμι να είναι τρίτο κόμμα για να επιβάλλει κανόνες στον πρώτο και να λειτουργήσει σταθεροποιητικά σε σχέση με το πολιτικό σύστημα.

Στις 21.00 σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός».

Την τρίτη θέση ζήτησε από τους πολίτες και ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας χθες στη Λιβαδειά γιατί -όπως είπε- «την επόμενη μέρα θα υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας έτοιμη να υλοποιήσει το βάρβαρο μνημόνιο και να στείλει στο λαό το λογαριασμό με τα μέτρα φωτιά».

Σήμερα ο γγ του ΚΚΕ πραγματοποιεί στις 20:00 την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη συνεχή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικά αναξιόπιστος.

Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας το πρωί στο MEGA ανέφερε ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι το ποιο κόμμα θα είναι τρίτο στις επερχόμενες εκλογές ώστε εξασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα και να αποτραπεί ο κίνδυνος της χρεοκοπίας. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την περιοδεία της σε νομούς της Πελοποννήσου.