«Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή», είπε την Τρίτη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αποκάλυψε ότι εάν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, θα αποχωρήσει από την πολιτική.

«Αν δεν μπούμε στη Βουλή αποχωρώ από την πολιτική» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για τις δημοσκοπήσεις, σχολίασε ότι από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκείνες τον δείχνουν εκτός Βουλής.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «ενδιαφέρον» το ντιμπέιτ της Δευτέρας, ως προς τον τρόπο διεξαγωγής του, ενώ κληθείς να σχολιάσει ποιος ήταν, κατά τη γνώμη του, ο νικητής της τηλεμαχίας, τόνισε ότι «ο πανικός του Ευάγγελου Μεϊμαράκη (κυρίως στις δηλώσεις του κατά την έξοδό του από την ΕΡΤ) δείχνει τον νικητή».

Σχολιάζοντας τη λίστα Λαγκάρντ και τα πρόσωπα που εμπεριέχει, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η δήλωση του Φαλτσιανή, ότι κανείς δεν του ζήτησε στοιχεία εδώ και πέντε χρόνια, έπρεπε να δείξει το νικητή των εκλογών.

Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι έχει στα ψηφοδέλτιά της «τον μισό ποινικό κώδικα», αναφερόμενος στον κ. Μαντούβαλο, αλλά και στη στήριξη της ΝΔ στον κ. Γεωργίου, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος απομάκρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος δεν διώκεται.

Κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το Ποτάμι τόνισε ότι εάν ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα, υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας.

Όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία, αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με «έντιμα στελέχη της ΝΔ» για πιθανή συνεργασία. Κατηγόρησε πάντως τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι δεν προχώρησε σε ανανέωση του κόμματός του και τόνισε ότι έχασε την ευκαιρία.