«Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η ίδια τόνισε ότι οι κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα, αλλά κανείς δεν τους πιστεύει.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα. Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει το λύκο, που έγινε αρνάκι. Όμως η Δεξιά δεν αλλάζει και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.

»Ο κ. Τσίπρας, απ΄την άλλη μεριά, παριστάνει το νέο χωρίς να έχει να πει τίποτα το καινούριο. Τον γνώρισαν, όμως. Τον δοκίμασαν. Κανείς δεν τους πιστεύει.

»Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν. Να ξαναβρεθούμε στο σπίτι μας, να ξανασυναντηθούμε στην κάλπη. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας».