Η SsangYong επιστρέφει δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά τόσο με το νέο TIVOLI όσο και με μια σειρά νέων κόνσεπτ μοντέλων. Συγκεκριμένα, από τις 17 Σεπτεμβρίου, στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η ασιατική φίρμα θα παρουσιάσει το νέο Tivoli 1.6 Diesel και 4WD

Επίσης, στο περίπτερο της εταιρείας θα πρωταγωνιστούν και τα νέα concept cars, XLV-Air και XAV-Adventure, που δείχνουν το δρόμο για τα νέα μοντέλα της εταιρείας, που θα έρθουν μέσα στο 2016.

Στα κόνσεπτ, που θα κατακλύσουν το σαλόνι αυτοκινήτου, η SsangYong θα έχει το XVL-Air (eXciting smart Lifestyle Vehicle). Πρόκειται για μια τελική εικόνα ενός TIVOLΙ με μακρύτερο αμάξωμα, που θα προσφέρει περισσότερο χώρο για αποσκευές και επιβάτες (πιθανά 7θέσιο).

Η έκδοση παραγωγής θα εμφανιστεί την επόμενη χρονιά, θα εξοπλίζεται (όπως και το 5θέσιο TIVOLI στο οποίο βασίζεται) με κινητήρες 1.6 βενζίνης και diesel, κιβώτια 6 σχέσεων (χειροκίνητο & αυτόματο Aisin) σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Ακόμη, πιο εντυπωσιακό θα είναι το XAV-Adventure, μια μοντέρνα θεώρηση του αυθεντικού SUV της εταιρείας, του Korando, με πολύ μοντέρνα και αρρενωπή εμφάνιση. Το νέο αυτό μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα του TIVOLI και απευθύνεται στις νέες γενιές αγοραστών.