Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού, σε φιλικό ματς που έγινε στο Αγρίνιο. Επέστρεψε μετά από 5,5 μήνες απουσίας ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος αγωνίστηκε σχεδόν ένα 20λεπτο, όπως και ο Μιγκέλ Κορδέρο που είχε χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία.

Θετικά τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς το σημερινό φιλικό είχε μεγαλύτερη σημασία για την ΑΕΚ. Τόσο για τους παίκτες που επανεμφανίστηκαν από τραυματισμό, όσο και για κάποιους άλλους.

Οπως για τον Ντιέγκο Μπουονανότε που πήρε 75 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 17΄ με πέναλτι. Επίσης, για τον Μακόλεϊ Κρισάντους, τον παίκτη που κέρδισε το πέναλτι, ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ στο 35΄.

Θετικά δείγματα γραφής και για τους δύο Ισπανούς, Αρθο, Ντίντακ Βίλα, σ΄ένα ματς όπου οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν 40 ποδοσφαιριστές! Ο Μάνταλος σφράγισε την επιστροφή του με μια εξαιρετική ασίστ στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος στο 86΄ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Ποντες): Στεφανάκος (46΄ Κυριακίδης), Κουτρομάνος (46΄ Ντάνι Μπεχαράνο), Κούσας (71΄ Χαντάκιας), Παπάζογλου, Μαρτίνες, Μάκος (71΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο (46΄ Ρουσκουσέδα), Ουάρντα (60΄ Ρομέρο), Καπέλ (79΄ Μίλιο), Μαρκόφσκι (71΄ Βασιλείου), Βιγιαφάνες (71΄ Καμαρά)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης (60΄ Βούρας), Γκάλο (60΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ντιντακ (69΄ Πεταυράκης), Αρθο (65΄ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος, Γιοχανσον (60΄ Ανδρεόπουλος), Σιμοες (74΄ Φαγέ), Μπουονανοτε (74΄ Μάνταλος), Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (60΄ Σοϊλέδης), Κρισάντους (74΄ Κορδέρο)