Ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η ομιλία του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

Ο κ. Ρωμανιάς υπέβαλε την παραίτησή του, όπως είχε προαναγγείλει, ωστόσο τού ζητήθηκε από το νέο υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο να παραμείνει για ένα μεταβατικό διάστημα, η διάρκεια του οποίου όμως δεν διευκρινίστηκε.

«Θα μείνω στο μεταβατικό διάστημα που μου ζήτησε ο Γιώργος και θα δούμε τις εξελίξεις. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο είναι δυνατόν και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά από τη νομοθεσία. Η νομοθεσία αυτή που μας επιβλήθηκε είναι γενικόλογη. Έχει πολλά κενά και θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε. Αυτό το μεταβατικό διάστημα που θα χρειαστεί θα παραμείνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκαν. «Υπέγραψαν υπό συνθήκες εξαναγκασμού και το σέβομαι αυτό», σημείωσε, ωστόσο είπε ότι έχει προσωπικό πρόβλημα, γιατί έρχεται σε άμεση επικοινωνία με τους πολίτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από