Στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στα δύο σπίτια στη Μαγνησία όπου συνελήφθησαν και κατοικούσαν οι καταζητούμενοι για ληστείες Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης, προχώρησε η αστυνομία.

Κατά την αστυνομία, οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι, που ήδη έχουν προφυλακισθεί, συνεργάζονταν τόσο με τον διαβόητο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα, όσο και με τον τρομοκράτη Νίκη Μαζιώτη.

Μεταξύ άλλων, δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες από τις πλαστές ταυτότητες που φέρονται να χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες και συνεργοί τους, φωτογραφίες με όπλα, σφαίρες, αλεξίσφαιρα γιλέκα και αυτοκίνητα που διέθεταν και κατασχέθηκαν κατά τις έρευνες.

Όμως, η αστυνομία προχώρησε και στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τις κάμερες τραπεζών, τις οποίες οι συλληφθέντες με τους συνεργούς τους φέρονται να είχαν ληστέψει. Εντύπωση μάλιστα, προκαλεί στις εικόνες από διαφορετικές ληστείες η παρουσία ενός καλοντυμένου μεσήλικα.

Όπως διαπιστώνεται όμως, πρόκειται για ληστή που χρησιμοποιούσε για τη μεταμφίεσή του λαστιχένια μάσκα που εκτός από όλο το κεφάλι κάλυπτε και το λαιμό.