Σφοδρή κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας ότι «είχε την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του και την έπαιξε στα ζάρια».

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι «ο υπουργός των Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, είναι ο χειρότερος υπουργός μετά τη μεταπολίτευση. Το λένε οι ίδιοι τώρα, το λένε μέσα στο κόμμα. Είχα φανεί υπερβολικός αλλά η εμπειρία μου με έκανε να διαβάζω με τρόπο πάρα πολύ διεισδυτικό τις πρώτες τους αντιδράσεις».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένας υπουργός που η τύχη της χώρας ήταν στα χέρια του για κάποιους μήνες, και την έπαιξε στα ζάρια».

Ο Τσίπρας κινείται σε πορεία Grexit

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι «διευθύνει μια πορεία που έχει βάλει τη χώρα σε Grexit, η χώρα είναι σε τροχιά εξόδου και αυτά τα οποία λένε όλοι πια οι ηγέτες στην Ευρώπη και στον πλανήτη, ακόμα και ο πρόεδρος της Ρωσίας, είναι πάρα πολύ σαφή και δυστυχώς για την κυβέρνηση αποτελεί κόλαφο και για τον ελληνικό λαό έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο».

Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός διευθύνει ένα κόμμα και μία κυβέρνηση που είναι κομμένη στη μέση και πως «δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την κυβέρνηση αυτή».