Tο βράδυ της Δευτέρας αναμένεται στην Αθήνα ο Μίκαελ Εσιέν ανεβάζοντας στα ύψη τη διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού», που ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελειώνουμε και θα έρθω στην Αθήνα. Το περιμένω πώς και πώς» φέρεται να είπε ο Γκανέζος στους Φύσσα, Βόκολο και Αναστασίου, με τους οποίους μίλησε τις τελευταίες μέρες,

Ο Εσιέν μάλιστα έχει ενημερωθεί για την πορεία τού Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, που έχει σχεδόν «κλειδώσει» το εισιτήριο του Champions League, και τους υψηλούς στόχους της επόμενης σεζόν, και ήταν πολύ ικανοποιημένος.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η άφιξή του μαζί με τον ατζέντη του Φαμπιάν Πιβετό (τα συμβόλαια έχουν πλέον συνταχθεί απ’ τους δικηγόρους των δύο πλευρών) και οι ιατρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Είναι πολύ πιθανό δε την Τετάρτη είναι στη Λεωφόρο, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, για να πάρει μια πρώτη γεύση Παναθηναϊκού, προκαλώντας φρενίτιδα στην «πράσινη» κερκίδα.