Ο Παϊτίμ Κασάμι φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό και τα δημοσιεύματα στην Ιταλία πληθαίνουν σε ό,τι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά τη Φιορεντίνα και η Ιντερ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του ελβετού αμυντικού μέσου. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο μάνατζερ του Κασάμι Μίνο Ραϊόλα συναντήθηκε χθες στο Αθλητικό Κέντρο των Νερατζούρι με τον τεχνικό διευθυντή Πιέρο Αουζίλιο και συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής τού Κασάμι και του αργεντινού γκολκίπερ Σέρχιο Ρομέρο (αγωνίστηκε στη Σαμπντόρια). Οσον αφορά τη Φιορεντίνα, οι Ιταλοί θεωρούν ότι ο Κασάμι προορίζεται ως αντικαταστάτης του Αλμπέρτο Ακουιλάνι στη μεσαία γραμμή.

Στο μεταξύ η Ιντερ μπήκε σφήνα για τη μεταγραφή του Γκουίντο Καρίγιο. Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αργεντινής, η Εστουντιάντες έχει απορρίψει τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Ρίβερ Πλέιτ καθώς θέλει 10 εκατ. δολάρια για να παραχωρήσει τον 24χρονο επιθετικό. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός πρότεινε 7 εκατ. ευρώ και δανεικό τον Φράνκο Χάρα.

Πάντως οι Ερυθρόλευκοι φροντίζουν να κλείσουν τις μεταγραφικές υποθέσεις από την ελληνική αγορά. Μετά την απόκτηση του γεωργιανού γκολκίπερ Γκιόρκι Λόρια, απέκτησε για τα επόμενα πέντε χρόνια τον 22χρονο μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Στα Ερυθρόλευκα θα ντυθούν και οι Μαρτίνες, Μπεν, Τζανδάρης, Κατσικάς.