Ο Ολυμπιακός κινείται για να αποκτήσει τα δικαιώματα του σέρβου αμυντικού μέσου Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος ανήκει στην Aντερλεχτ. Ο Βίτορ Περέιρα έχει ανάψει πράσινο φως για την παραμονή του 25χρονου χαφ, κάτι που επισημαίνει ο βελγικός Τύπος. Σύμφωνα με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μιλιβόγεβιτς, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καταβάλουν στην Aντερλεχτ το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Αργεντινής eldia. com σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 7 εκατ. δολάρια (6,4 εκατ. ευρώ) και δανεικό τον Φράνκο Χάρα στην Εστουντιάντες για τη μεταγραφή του 24χρονου επιθετικού Γκουίντο Καρίγιο. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι τις διαπραγματεύσεις κάνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο ρουμανικός Τύπος αναφέρει ότι ο 28χρονος φορ της Στεάουα Βουκουρεστίου Κριστιάν Τανάσε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Η «Εκίπ» γράφει ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνάντηση Ολυμπιακού – Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του 22χρονου αμυντικού Γιουσούφ Σαμπαλί ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε δανεικός στην Εβιάν. Ο Σαμπαλί μπορεί να καλύψει και στις δύο πλευρές της άμυνας και οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει με τον εκπρόσωπό του και απομένει να επέλθει συμφωνία στο οικονομικό με την Παρί Σεν Ζερμέν.