Προτού καλά καλά συμπληρωθούν είκοσι τέσσερις ώρες από τις έντονες παρατηρήσεις που έκανε η Πρόεδρος της Βουλής σε αξιωματικό της Αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει η ΕΛ.ΑΣ. σε πορεία, παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε πρωταγωνίστρια σε ακόμη ένα επεισόδιο. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της βρέθηκαν δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών. Προσερχόμενη σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, η Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το χθεσινό περιστατικό. Αυτή ήταν η αιτία για την οποία ξεκίνησε η νέα αυτή δημόσια αντιπαράθεση.
Δεχόμενη την ερώτηση, η κυρία Κωνσταντοπούλου ρώτησε τον δημοσιογράφο που την απηύθυνε πώς τον λένε και ποιο μέσο εκπροσωπεί. Στη συνέχεια και αφού ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν μπορούν να της κάνουν ερωτήσεις, εκείνη απάντησε πως αν θέλουν τα μέσα κάποια δήλωση μπορούν να τη ζητήσουν και ότι η στάση τους αποτελεί παραβίαση των υποχρεώσεών τους, καθώς θεώρησε πως της απαγόρευαν την είσοδο στην εκδήλωση. Μάλιστα ζήτησε από το τηλεοπτικό Star να αποκαταστήσει την πραγματικότητα, όπως η ίδια τη θεωρεί, και να μην παραπληροφορεί.
Στη συνέχεια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως τα θέματα που πρέπει να αναδεικνύονται είναι οι προσπάθειες των υπουργών να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα Μνημόνια και όχι αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα μέσα που έχουν ωφεληθεί τα τελευταία χρόνια, αναφερόμενη στην αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης και τηλεοπτικών σταθμών για το θέμα των τελών χρήσης συχνοτήτων.  
Αποστάσεις πάντως από τη συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής κράτησαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης τόνισε πως δεν συμφωνεί πάντα με τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να κινείται εντός των ορίων του θεσμικού της ρόλου.
ΒΟΛΕΣ. Περισσότερο αιχμηρός ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη χαρακτήρισε την αντίδραση της Προέδρου της Βουλής περισσότερο θυμική και τηλεοπτική. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν έπρεπε να τα βάλει με τον τελευταίο τροχό της αμάξης, με τον αστυνομικό διευθυντή που είναι εκεί επικεφαλής των δυνάμεων, αλλά να πάρει τηλέφωνο τον υπουργό. Αντίθετα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρήκε στήριγμα στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, είπε ότι είναι υπερβολικές οι κριτικές τόσο για τη συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής όσο και για το ύφος της.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από