Με τρία πλοία της Hellenic Seaways θα εξυπηρετούνται τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μετά και τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στα νέα δρομολόγια της εταιρείας, που θα ξεκινήσουν από 15.06.2015 και θα καλύψουν όλη τη φετινή τουριστική περίοδο.

Με τα νέα δρομολόγια επιτυγχάνεται η σύνδεση των Κυκλάδων με την Ικαρία και τη Σάμο.
Σύμφωνα με τη Hellenic Seaways η σύνδεση της Πάτμου με τη Μύκονο και το Βόρειο Αιγαίο,ενισχύεται με δύο επιπλέον προσεγγίσεις από Πειραιά.

Επιπλέον, θα εκτελούνται 5 προσεγγίσεις την εβδομάδα στο Βαθύ της Σάμου, 7 προσεγγίσεις στον Εύδηλο Ικαρίας, 3 προσεγγίσεις στους Φούρνους και στο Καρλόβασι.

Συγκεκριμένα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Πάτμο-Ικαρία-Σάμο και Αγ.Κήρυκο-Bαθύ-Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα

Το επιβατηγό οχηματαγωγό "Αριάδνη" Πειραιά - Χίο - Μυτιλήνη και Βαθύ-Χίο-Μυτιλήνη- Λήμνο-Καβάλα. Τέλος το «Νήσος Μύκονος» Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ικαρία - Φούρνοι-Σάμος

«Κάθε νησί αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της ελληνικής Οικονομίας και με αυτό το σκεπτικό σχεδιάσαμε τα νέα δρομολόγια της φετινής χρονιάς. Ο μακρόπνοος στόχος της εταιρείας είναι κάθε νησί που συνδέουμε να θεμελιώσει ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης με οφέλη τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και για τη βαριά βιομηχανία του τόπου, τον τουρισμό» τόνισε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways κ. Αντώνης Αγαπητός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από