Νέα εξέλιξη προστέθηκε στον κύκλο των ερευνών της αστυνομίας για την εξαφάνιση της μικρής Αννυ.

Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έδειξαν μια φωτογραφία στην μητέρα του παιδιού, στην οποία φαίνεται ένα κοριτσάκι μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα, σε ένα ταξί.

Η φωτογραφία τραβήχθηκε από έναν περαστικό και παραδόθηκε στην αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό η φωτογραφία τραβήχθηκε μετά την εξαφάνιση της μικρής Αννυ από περαστικό ο οποίος είδε τις αφίσες με τις φωτογραφίες του παιδιού κατά την ενεργοποίηση του Amber Alert.

Η 25χρονη μητέρα της Αννυ, φέρεται ότι αναγνώρισε σε ποσοστό 85 % το παιδί από την σωματική διάπλαση και κάποια χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκάλεσε ότι το παιδί της φωτογραφίας φορούσε ρούχα πολύ μεγαλύτερα για την ηλικία του.

Η φωτογραφία είναι μακρυνή και για το λόγο αυτό θα υποστεί επεξεργασία στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να είναι ευκρινέστερη και η μητέρα να είναι σε θέση να κάνει τυχόν αναγνώριση με μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Στο μεταξύ το μεσημέρι η μητέρα, ο φερόμενος ως πατέρας και ο 70χρονος που τους φιλοξενούσε την 25χρονη τον τελευταίο καιρό οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα επειδή κατά τις έρευνες βρέθηκαν δυο υπνωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού.

Και οι τρείς πήραν αναβολή για τις 12 Μαϊου, ενώ οι γονείς επέστρεψαν στην Ασφάλεια προκειμένου να συνεχισθεί η έρευνα για την εξαφάνιση της τετράχρονης.