Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Πρωτομαγιά λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών στην πανεργατική απεργία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα ματαιωθούν  τα βραδινά δρομολόγια μεθαύριο Πέμπτη καθώς και όλα τα δρομολόγια της Παρασκευής. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να καλούν στο 14511 ή να επισκέπτονται το www.trainose.gr.
Προβλήματα στις πτήσεις σε ορισμένα περιφερειακά αεροδρόμια, ενδέχεται να προκαλέσει η τρίωρη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει για την Πέμπτη από τις 13.00 έως τις 16.00 η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας.
Οι ηλεκτρονικοί εναέριας κυκλοφορίας διαμαρτύρονται  για τις μεγάλες ελλείψεις  σε προσωπικό, σύγχρονα συστήματα, ανταλλακτικά και πιστώσεις, που απαιτούνται για τις ανάγκες παροχής υπηρεσιών αεροναυτιλίας.

Σε ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την επιτυχή αντιμετώπιση της αυξημένης επιβατικής κίνησης κατά τη θερινή περίοδο, εξαιτίας «σημαντικών καθυστερήσεων στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των Συστημάτων Αεροναυτιλίας VAR και PALLAS της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και ανταλλακτικών - εφεδρικών μονάδων για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών - προϋπόθεση για την ασφαλή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών αεροναυτιλίας - σε συνδυασμό με την έλλειψη πιστώσεων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από