Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: Η νέα Νέα Ford Mustang 5.0 V8 επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 4,8”. Είναι το ταχύτερο Ford μαζικής παραγωγής όλων των εποχών στην Ευρώπη Κάτω από το καπό του νέου Mustang δεσπόζει ένας κινητήρας 2.3 EcoBoost με μέση κατανάλωση 8,0 λίτρα/100χλμ. και ήδη πάνω από 2.200 πελάτες πελάτες στην Ευρώπη έχουν παραγγείλει τις νέες Mustang fastback και cabrio

Και όλα αυτά με όπλο τον αποδοτικό 2.3 EcoBoost που παράγει ισχύ 317 ίππους και ροπή 432 Nm.

Το μοντέλο 5.0 V8 fastback με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο έχει επιτάχυνση 0 – 100 χλμ./ωρα σε 4,8”– ταχύτερο από οποιοδήποτε άλλο Ford στην Ευρώπη από το 2005 που λανσαρίστηκε το Ford GT με χαμηλό όγκο παραγωγής.

Στις βελτιώσεις, το νέο μοντέλο προσφέρει ένα Performance Pack που προσφέρει αναβαθμισμένα φρένα και ψύξη για οδήγηση υψηλών ταχυτήτων. Επίσης, διαθέτει το Selectable Drive Modes , που ελέγχονται από διθέσιους διακόπτες στην κεντρική κονσόλα και προσαρμόζουν τον ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας AdvanceTrac, την απόκριση του γκαζιού, τη χαρτογράφηση αλλαγών σχέσεων αυτομάτου κιβωτίου και το σύστημα διεύθυνσης στα προγράμματα Normal, Sport+, Track ή Snow/Wet.

Η Ford Mustang χρησιμοποιεί πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρός και πίσω για σπορ δυναμική συμπεριφορά και άνεση.

Προσφέρεται με ζάντες 19 ιντσών, αυτόματους προβολείς HID, διζωνικό έλεγχο κλιματισμού, πίσω φώτα LED και πίσω διαχύτη, στάνταρ.

Η λίστα στάνταρ εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης σύστημα ήχου με 9 ηχεία, και σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 2 μέσω φωνητικού ελέγχου και μιας έγχρωμης οθόνης αφής 8-ιντσών. Η Ford Mustang διατίθεται αποκλειστικά για παραγγελία στην Ευρώπη σε νέα καταστήματα FordStore που ανοίγουν στην περιοχή κυρίως σε μητροπολιτικές περιοχές. Τα πρώτα αυτοκίνητα πρόκειται να φτάσουν στα καταστήματα εμπόρων της ηπειρωτικής Ευρώπης τον Ιούλιο και στη Βρετανία από τον Οκτώβριο.