Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς και του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου έδωσε την Κυριακή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής Δ.Παπαδημούλης.

«Η σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι δική σας δουλειά. Γιατί «διυλίζετε» τον Καμμένο, αλλά κατάπιατε τον Καρατζαφέρη;» ρωτά τον Μάρτιν Σουλτς, μέσω twitter.

Αφορμή της κόντρας αποτελεί η δήλωση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ότι ο σχηματισμός συνασπισμού με τους ΑΝΕΛ ήταν λάθος.

Στον Μάρτιν Σουλτς απάντησαν με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για ανθύπατο που κάνει υποδείξεις στον κ. Τσίπρα με ποιον να συνεργαστεί, σημειώνοντας ότι «έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» και τονίζοντας ότι η επίθεση κατά του Π.Καμμένου υποκρύπτει σαφείς πολιτικές σκοπιμότητες».

Ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας άφησε υπονοούμενα κατά του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, αναρτώντας στο twitter το μήνυμα «Πρόεδρε Μάρτιν Σουλτς είναι σειρά σου τώρα θυμάσαι» και παραπέμποντας σε κείμενο που αναφερόταν στην απόρριψη από την πλευρά του Σουλτς ερώτησης του Ν.Χουντή για το γερμανικό πλαίσιο ερευνών υποθέσεων διαφθοράς. Παράλληλα σε άλλη ανάρτησή του αναφέρεται σε εξεταστική για τα υποβρύχια.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο δικό του μήνυμα επισημαίνει: