Στη δημοσιότητα δόθηκαν τη Δευτέρα, μετά από σχετικές διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο Αλβανών κακοποιών, που συνελήφθησαν στις 19 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονίες και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Πρόκειται για τον 31χρονο κατά συρροή δολοφόνο με τα δεκάδες ψευδώνυμα, τον (όνομα) Mondi ή Artan ή Edmont ή Gentian ή Edmond ή Endont ή Orgest ή Bezmir του Midet ή Mudei ή Mina ή Ferik ή Femik ή Vasli (επίθετο) Bariame ή Bariami ή Bariam ή Barjamaj ή Barjami ή Barajmi ή Papavan ή Papajani ή Papazani ή Papayan ή Papaxhani ή Papagian.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εμπλέκεται σε τρεις δολοφονίες, στη Νάξο το 2014 με θύμα 59χρονη ζωγράφο στον οικισμό Γαλανάδο, στην Τρίπολη το 2011 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βουρβούρων Αρκαδίας με θύμα 78χρονο και το 2011 με θύμα 79χρονο στο χωριό Σπηλιά του Δήμου Τριφυλλίας Μεσσηνίας.

Ο ίδιος ενέχεται και σε πλήθος κλοπών και διαρρήξεων σε κατοικίες σε περιοχές της Αρκίτσας και των Λιβανάτων Φθιώτιδας, καθώς και στην Πάτρα, από τον Απρίλιο του 2008 έως και τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, καθώς και για ληστεία από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Συνεργός του,στις κλοπές αλλά και στη δολοφονία του ηλικιωμένου στην Αρκαδία, ήταν ο 27χρονος Αλβανός, Musta ή Musta Ι Neri ή Ernest του Bedri, κάτοικο Λιβανάτων Φθιώτιδας. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία από κοινού.