Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στα Εξαμίλια Κορινθίας ένας 35χρονος Ρομά, ένα από τα τρία άτομα που είχαν αποδράσει την περασμένη Πέμπτη από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, σε συνεργασία με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, τον εντόπισαν να κινείται με μοτοσικλέτα και τον συνέλαβαν, παρά την αντίστασή του.

Οπως προέκυψε, ο 35χρονος είχε κλέψει το πρωί της Τετάρτης από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας τη μοτοσικλέτα, η οποία και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραπετών, ενός 22χρονου Ελληνα και ενός 26χρονου Αλβανού.

Υπενθυμίζεται ότι για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια κατηγορείται ένας αστυνομικός (σκοπός κρατητηρίων), ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.